• +31 (0)546 491010
  • info@decron.nl

Diensten

Al uw promotionele uitingen via één adres!


Ontwerp, grafische vormgeving en drukwerkproducties

o.a. Logo ontwerp, verpakkingen, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, stickers, verpakkingen, reclamefolders, kranten, brochures, boekwerken, kortom alles wat maar op papier gewenst wordt.

Fotografie
Op veel promotie- of reclame artikelen zijn “pakkende beelden” een absolute must. Vaak worden stockfoto’s gebruikt om een boodschap kracht bij te zetten. Maar om uw eigen producten aan te prijzen zijn hiervoor
vanzelfsprekend scherpe afbeeldingen (packshots) nodig. In eigen studio of op locatie  kunnen wij dit prima voor u verzorgen. Ook voor fraaie sfeerbeelden kunt u bij ons terecht. Het bewerken van foto’s hoort hier natuurlijk bij. Vraag naar de mogelijkheden!

In- en outdoor reclamewerk
Gevelreclame, winkelbeletteringen, fotopanelen, grootformaat stickers en posters, bedrukt of geborduurd textiel, beursproducten, relatiegeschenken, spandoeken, spanframes en nog veel meer.

Relatiegeschenken
Decron Graphics levert relatiegeschenken en fraaie gadgets. Rechtstreeks van de groothandel vertegenwoordigen wij verschillende aanbieders op basis van wederverkoop. Vanwege lage overheadkosten hanteren wij binnen de verkoopmarge een aantrekkelijke prijsstelling. 

Bedrukking van textiel en andere materialen
Speciaaldrukwerk zoals zeef- en tampondruk wordt o.a. gebruikt bij het bedrukken van textiel en materialen met rondingen. Textiel kan naast zeefdruk ook worden voorzien van transfers die d.m.v. warmte worden opgebracht. Transfers hebben het voordeel dat er direct in full-colour kan worden gewerkt terwijl zeefdruk per kleur moet worden opgebracht. Ook is (snij)flock een veel voorkomende manier voor het “bedrukken” van textiel. De oplage, het aantal kleuren en het ontwerp zijn bepalend voor de drukmethode. Decron Graphics heeft veel ervaring met alternatieve drukwerktechnieken. 

Ik bied u dus een uitgebreid assortiment diensten en producten aan, waarbij flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan! Op aanvraag ontvangt u altijd geheel vrijblijvend een overzichtelijke en aantrekkelijke offerte. Vanzelfsprekend sta ik graag voor u klaar.

Bel of stuur een e-mail of bezoek onze Facebookpagina!
Gewoon langskomen kan natuurlijk ook, u bent van harte welkom!