• +31 (0)546 491010
  • info@decron.nl

Diensten

Ontwerp, grafische vormgeving en drukwerkproducties
o.a. Logo ontwerp, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, stickers, verpakkingen, reclamefolders, kranten, brochures, boekwerken, enz.
Stomweg teveel om op te noemen. Er zijn vele mogelijkheden en varianten. M.a.w. ‘u vraagt, wij draaien’!

Fotografie
Op veel promotie- of reclame artikelen zijn “pakkende beelden” een absolute must. Vaak worden stockfoto’s gebruikt om een boodschap kracht bij te zetten. Maar om uw eigen producten aan te prijzen zijn hiervoor vanzelfsprekend scherpe afbeeldingen (packshots) nodig. In eigen studio of op locatie  kunnen wij dit prima voor u verzorgen. Ook voor fraaie sfeerbeelden kunt u bij ons terecht. Het bewerken van foto’s hoort hier natuurlijk bij. Vraag naar de mogelijkheden!

Digitaliseren/scannen van foto’s, dia’s en (glasplaat) negatieven
Voor het digitaliseren van (oude) foto’s, negatieven of dia’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten uw kwetsbaar beeldmateriaal om naar een perfect bruikbaar digitaal bestand. Natuurlijk in een “highres” eindformaat. Oude afbeeldingen kunnen op deze manier in een goede kwaliteit maximaal worden behouden. Indien gewenst bewerken wij het gescande beeldmateriaal en ontdoen deze van eventuele stofjes of krassen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw documenten, waaronder dossiers, handgeschreven brieven of boekwerken etc. omzetten naar een eenvoudig bruikbaar digitaal eindformaat.

In- en outdoor reclamewerk
Gevelreclame, winkelbeletteringen, fotopanelen, grootformaat stickers en posters, bedrukt of geborduurd textiel, beursproducten, vlaggen, banieren, relatiegeschenken, spandoeken, spanframes en nog veel meer.

Relatiegeschenken
Decron Graphics levert relatiegeschenken en fraaie gadgets. Rechtstreeks van de groothandel vertegenwoordigen wij verschillende aanbieders op basis van wederverkoop. Vanwege lage overheadkosten hanteren wij binnen de verkoopmarge een aantrekkelijke prijsstelling. 

Bedrukking van textiel en andere materialen
Speciaaldrukwerk zoals zeef- en tampondruk wordt o.a. gebruikt bij het bedrukken van textiel en materialen met rondingen. Textiel kan naast zeefdruk ook worden voorzien van transfers die d.m.v. warmte worden opgebracht. Transfers hebben het voordeel dat er direct in full-colour kan worden gewerkt terwijl zeefdruk per kleur moet worden opgebracht. Ook is (snij)flock een veel voorkomende manier voor het “bedrukken” van textiel. De oplage, het aantal kleuren en het ontwerp zijn bepalend voor de drukmethode. Decron Graphics heeft veel ervaring met alternatieve drukwerktechnieken. 

Ik bied u dus een uitgebreid assortiment diensten en producten aan, waarbij flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan! Op aanvraag ontvangt u altijd geheel vrijblijvend een overzichtelijke en aantrekkelijke offerte. Ik sta graag voor u klaar!

Bel of stuur een e-mail of bezoek onze Facebookpagina!
Gewoon langskomen kan natuurlijk ook, u bent van harte welkom!