• +31 (0)546 491010
  • info@decron.nl

Fotografie en beeldbewerking

Beeldbewerking en -manipulatie

Pakkend beeldmateriaal is een absoluut onderdeel voor visuele communicatie. Een goed gekozen foto zegt meer dan zoveel woorden. De juiste foto is een combinatie van techniek, inhoud en creativiteit met als doelstelling een product of dienst zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Decron Graphics heeft ruime ervaring in het fotograferen van producten en het maken van packshots, maar ook voor het het schieten van fraaie sfeerbeelden.

Met vakkundige beeldbewerking is een digitale foto of gescande afbeelding volledig aan te passen. De bewerking dient ervoor om het beeld te verbeteren, om een artistieke bewerking toe te passen of om de aandacht meer op een bepaald onderdeel te richten. Behalve zichtbare wijzigingen zoals contrast, helderheid, gamma, afmeting e.d. kunnen ook onderliggende eigenschappen worden gewijzigd zoals het bestandsformaat en de bestandsgrootte.

Beeldbewerking biedt veel mogelijkheden zoals; vrijstaand maken (onderdelen ‘los’ maken van de achtergrond)omkleuren (onderdelen een andere kleur geven)repareren, herstellen, retoucheren (bijv. portretten, modellen)manipuleren (onderdelen verwijderen, toevoegen of verplaatsen)omzetten naar zwart/wit, sepia, jaren ’70 of ander effect.

 

 

Productfotografie | Kreuwel Plastics

Producfotografie | BE Allbrass Industrial